مشاوره رایگان :09111445904

شرکت آسانسور و پله برقی امید پیمای بهروز

واجد شرایط

حرفه ای های

17/8

خدمات

ISO 9001 // ISO 9002

گواهینامه تاییدیه ایمنی

استاندارد آسانسور چیست - شرکت اسانسور و پله برقی امید پیمای بهروز

    آخرین مقالات

    استاندارد آسانسور چیست
    مدیر سایت
    مقالات
    46 بازدید

    مقدمه ای درباره استاندارد آسانسور

    استاندارد آسانسور چیست, به دلیل حوادث متعدد و آسیب های جانی و مالی زیاد در آسانسورهای آپارتمان در سالیان دور در سال ۱۳۷۷ با تغییر و تدوین استاندارد ملی سرانجام در سال ۱۳۸۳ استانداردسازی آسانسور الزامی شد.

    استاندارد در لغت یعنی داشتن نظم و مطابق قانون بودن

    مفهوم استاندارد ، تعیین کیفیت مناسب پذیرفته شده و توافقی برای هر کالا و یا خدمات یک شرکت در مقیاس جهانی می باشد.

    درواقع تعیین شاخص های مورد نیاز برای تولید یک محصول یا خدمات در حیطه استاندارد سازی قرار می گیرد که به منظور رسیدن به سطح مطلوبی از کیفیت و برای حصول اطمینان مصرف کننده انجام می پذیرد.

    آسانسور نیز به عنوان یه کالا که جهت سهولت در جابجای افراد در ساختمان ها از آن استفاده می شود نیز از این قاعده خارج نیست و برای آن هم استاندارد تعریف شده است .

    در ادامه این مقاله قصد داریم شما را مقوله استاندارد آسانسور به طور کامل آشنا کنیم.

    چرا برای آسانسور باید استاندارد بگیریم؟

    دریافت استاندارد برای آسانسور، به‌ این دلیل که آسانسور مستقیماً با جان مردم در ارتباط است، اجباری‌ است و هیچ ساختمانی بدون اخذ استاندارد آسانسور نمی‌تواند پایان کار ساختمان را دریافت و در نتیجه نمی‌تواند سند ساختمان را دریافت کند.

    دریافت استاندارد آسانسور در جهت حفظ ایمنی افرادی که از آن استفاده می‌کنند و نیز بهره‌برداری مناسب و بهینه از این تکنولوژی که در حال گسترش است، الزامی می‌باشد. توجه داشته باشید که داشتن استاندارد آسانسور با ایمن بودن آسانسور تفاوت دارد.

    از سال 1383 استانداردسازی‌های آسانسور الزامی شد. به موجب این مصوبه استاندارد و قوانین ساختمان‌ها، مالکین مؤظف هستند برای تمامی آسانسورها گواهینامه استاندارد آسانسور را دریافت کنند.

    در این مقاله اطلاعات لازم برای دریافت استاندارد آسانسور را آورده‌ایم.

    مسئولیت حوادث آسانسور فاقد استاندارد با کیست ؟

    شما نیاز به گواهینامه استاندارد دارید، گواهینامه ای که شما محض احتیاط برای اثبات تلاش برای ایمن‌سازی آسانسورتان در صورت وقوع حوادث به آن نیاز دارید.

    لیکن در صورتی که حادثه ای در آسانسور رخ دهد و آسانسور استاندارد نداشته باشد، افراد ذیل دارای مسئولیت هستند و باید پاسخگو باشند.

    مالک ساختمان یا مدیر ساختمان

    لازم به ذکر است براساس بند ۲۲- ۱۰-۲ و ۲۲- ۲- ۶ مبحث مقررات ملی ساختمان، مدیران و مالکان ساختمان‌ها در ارتباط با ایمن‌سازی و اخذ تائیدیه‌های موردنیاز آسانسور برای حصول اطمینان از عملکرد مناسب و داشتن ایمنی کافی در دوره بهره‌برداری، به انجام سرویس‌های ماهانه و سالانه آسانسور اقدام کنند.

    در ضمن مدیران موظف اند ، ضمن همکاری با شرکت نصب کننده آسانسور جهت اخذ استاندارد نسبت به عقد قرارداد سرویس و نگهداری ماهانه با شرکت نصب کننده آسانسور اقدام نمایند .

    انواع استاندارد آسانسور 

    با مروری بر تاریخچه آسانسور در ایران متوجه می‌شویم که استاندارد آسانسور از ابتدا اجباری نبوده است و این استاندارد در دهه 70 شمسی تدوین شده است.

    به طور کلی دو نوع استاندارد آسانسور وجود دارد که هر مدیر ساختمان یا مالکی موظف به اخذ آن است. استاندارد اولیه آسانسور و استاندارد ادواری آسانسور.

    قانون موظف می‌دارد که مالکین برای گرفتن پایان کار ساختمان خود نیاز دارند که گواهی استاندارد آسانسور اخذ کنند.

    این گواهی استاندارد آسانسور استاندارد اولیه آسانسور نامیده می‌شود.

    استاندارد اولیه آسانسور

    با توجه به قوانین جدید ، مالکین برای گرفتن پایان کار ساختمان خود باید گواهی استاندارد را اخذ کنند.

    این گواهی که در این مرحله اخذ می‌شود را گواهی استاندارد اولیه گویند ( بعد از پایان یافتن ساخت ساختمان ) .
    نکته قابل توجه این است که قبل از اینکه استاندارد آسانسور دریافت شود نباید آسانسور توسط افراد ساکن در ساختمان مورد استفاده قرار گیرد.

    تفاوت استاندارد آسانسور با ایمنی آسانسور 

    صرف نظر از نوع آسانسور شما استاندارد دانستن آسانسور همیشه با ایمن بودن آسانسور برابر نیست.

    ضمنا ایمن بودن آسانسور شما نیز برایتان گواهی استاندارد آسانسور نمی‌شود! گواهی‌ای که شما محض احتیاط برای اثبات تلاش برای ایمن‌سازی آسانسورتان در صورت وقوع حوادث به آن نیاز دارید.

    گاهی ممکن است که آسانسور گواهی استاندارد داشته باشد، اما واقعا به‌نظر ایمن نرسد. این شما هستید که باید در صورت هرگونه احساسی مبنی بر اینکه ایمنی آسانسور مناسب نیست، یا درصورت مشاهده هرگونه نشانه خرابی آسانسور، جهت واررسی ایمنی آسانسور اقدام کنید.

    هترین رویکرد داشتن قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور است تا آسانسور همیشه ازلحاظ ایمنی تحت وارسی مرتب قرار بگیرد.

    مدت زمان دریافت گواهینامه استاندارد

    اخذ گواهینامه استاندارد آسانسور ممکن است زمان‌بر باشد. درواقع چنانچه شما بخواهید شخصاً این کار را انجام بدهید، احتمال دارد به بازرسی‌های متعدد و مشکلات متعددی از ایمنی آسانسور مواجه بشوید؛

    که در نتیجه باعث طولانی شدن زمان اخذ استاندارد آسانسور می‌شود.

    ولی اگر چک ‌‌لیست موارد بازرسی استاندارد رعایت شده باشد و یا شما از مشاورین و متخصصین کمک گرفته باشید، مدت زمان اخذ گواهینامه اولیه بین بازه زمانی ۲۰ تا ۳۵ روز و اخذ گواهی نامه استاندارد ادواری بین بازه زمانی ۱۰ تا ۳۰ روز می‌باشد.

    توجه داشته باشید که زمان مد نظر جهت گرفتن گواهینامه به مواردی از جمله کارهای ساختمانی‌ای که توسط کارفرماها انجام می‌شود و نیز شرکت بازرسی وابسته است و همچنین امکان کوتاه شدن زمان اخذ گواهینامه استاندارد نیز وجود خواهد داشت.

    و در آخر 

    امیدواریم از خواندن این مقاله استفاده لازم را کرده باشید.

    به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.

    مدیریت خدمات و پشتیبانی: 09909660958

    واتساپ: 09111400958

    اینستاگرام: elevator.opb

    حجره اینترنتی: شرکت آسانسور و پله برقی امید پیمای بهروز 

    ساعت کاری: ۸ا الی ۱۷

    آدرس دفتر مرکزی: لاهیجان، خیابان امام خمینی، کوچه نجفی

    آدرس دفتر فروش و خدمات: لاهیجان، خیابان انقلاب، ساختمان الماس، طبقه پنجم واحد ۷۰۴

    به مدیریت: علی قاسمی معبود


    آسانسور در لاهیجان, آسانسور و بالابر, نصب و راه اندازی آسانسور در لاهیجان, مونتاژ آسانسور درلاهیجان, قیمت نصب آسانسور در لاهیجان, مشاوره راه اندازی آسانسور, شرکت آسانسور در لاهیجان, طراحی و مونتاژ آسانسور در لاهیجان, مونتاژ آسانسور در لاهیجان, پلاه برقی در لاهیجان, نصب آسانسور در لاهیجان , شرکت امید پیمای بهروز , تعمیر آسانسور در لاهیجان, شرکت آسانسور لاهیجان, آسانسور در گیلان , آسانسور در لاهیجان, آسانسور گیلان, آسانسور لاهیجان, آسانسور هیدرولیک لاهیجان, آسانسور هم لیفت لاهیجان, قیمت آسانسور لاهیجان, قیمت ریل آسانسور لاهیجان, قیمت موتور آسانسور لاهیجان, آسانسور MRL لاهیجان, آسانسور بیمارستانی تخت بر, آسانسور بیماربر, قیمت آسانسور برانکارد بر, لیست قیمت آسانسور هیدرولیکی, مشخصات فنی آسانسور هیدرولیکی, آسانسور هیدرولیکی شیشه ای, آسانسور بیمارستانی

    مقالات مرتبط

    مقالات
    انواع آسانسور
    با انواع آسانسور بیشتر آشنا شوید! انواع آسانسور , با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی، ساخت ساختمان‌های با ارتفاع زیاد به شدت افزایش یافته ...

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ما با بروزترین خدمات

    کنار شما هستیم