حرفه ای های
خدمات
گواهینامه تاییدیه ایمنی
انواع آسانسور , با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی، ساخت ساختمانهای با ارتفاع زیاد به شدت افزایش یافته است. استفاده از انواع آسانسور در این ساختمانها یک امر طبیعی برای راحتتر کردن تردد افراد بین طبقات میباشد.
اگر به این موضوع کمی بیشتر فکر کنیم خواهیم یافت که در واقع آسانسورها شاهراههای اصلی ساختمانها میباشند، و نبود آنها زندگی در ساختمانهای چند طبقه غیر ممکن میکند.
همانطور که میدانیم از انواع آسانسور در مکانها و شرایط گوناگونی استفاده میشود. با توجه به موقعیت ساختمان و نوع کاربری آن، آسانسور مورد نظر طراحی و ساخته میشود. فرقی ندارد که شما آسانسور را برای یک ساختمان ۱۰ طبقه میخواهید، یا برای یک کارخانه، در هر صورت میتوان از انواع آسانسور برای هر مکانی استفاده کرد.
شاید با خود فکر کنید که آسانسورها علاوه بر ظاهر تنوع زیادی ندارند. اما باید بگویم که آسانسورها از انواع مختلفی تشکیل شدهاند که هر کدام مزایا و قابلیتهای خود را دارد.
همچنین این آسانسورها دارای مکانیزم خاص خود میباشند و ممکن است با دیگری از نظر شکل ظاهری نیز متفاوت باشند. از نظر ظرفیت و وزن قابل تحمل هم هر آسانسور با دیگری تفاوتهایی دارد.
شرکت امید پیمای بهروز به عنوان یکی از بزرگترین فعالان ساخت و اجرای آسانسور در کشور، آماده اجرای انواع آسانسورهای موجود با کاربریهای متفاوت برای مشتریان خود میباشد.
ما در این مطلب تلاش میکنیم تا شما را با انواع آسانسور بیشتر آشنا کرده، تا بتوانید بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید.
آسانسورهای خانگی، بالابرهایی با امکانات و ویژگی آسانسور می باشند که به آنها مینی آسانسور نیز گفته می شود. این نوع از آسانسورها برای ساختمان هایی که از قبل مکانی برای آسانسور تعیین نشده است، بسیار مناسب هستند.
ظرفیت آسانسور خانگی بین 2 الی 6 نفر است، که اصولا برای ساختمان های 2 الی 4 طبقه، خانه های دوبلکس، رستوران، ویلا و مغازه استفاده می شود.
این نوع آسانسورها بسیار قدیمی هستند. نیروی محرکه مورد نیاز برای جابه جایی کابین از طریق نیروی اصطکاک بین سیم بکسل ها و فلکه کشش موتور تامین می شود. در حالت کلی این آسانسورها متشکل از یک کابین و یک وزنه متصل به دو سر سیم بکسل است که روی قرقره ای با نام فلکه حرکت می کند.
آسانسورهای کششی در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیکی از سرعت بالایی برخوردارند.
این آسانسورها در ارتفاعات بلند قابل استفاده هستند.
این آسانسورها حرکتی نرم و روان دارند.آسانسور هیدرولیک (Hydraulic Elevator)
یکی دیگر از انواع آسانسور ها، با نام آسانسور هیدرولیک شناخته می شود.
این دسته از آسانسورها در مقایسه با آسانسورهای کششی سرعت کمتری دارند.
طراحی آن ها نیز مبتنی بر قانون پاسکال انجام می شود.
در آسانسور هیدرولیک، الکتروپمپ و جک هیدرولیکی وجود دارند که در قسمت چاه آسانسور تعبیه می شوند.
به عبارت دیگر این تجهیزات همواره در زیر کابین آسانسور قرار دارند.
این نوع آسانسورها را در صورت نبود فضای کافی در داخل ساختمان استفاده کرد. این آسانسورها را می توان به گونه ای طراحی کرد که دارای دو ورودی در دو قسمت کابین باشند.
این آسانسور ها برای حمل اشیا کاربرد دارند که به طور معمول در کنار دیوار نصب می شوند . آسانسورهای باری دارای یک قاب متحرک در چاله آسانسور است که با کابل و ریل ، کابین کوچک در داخل چاله جابجا می شود.
حرکت آسانسورهای شیشه ای با کنترل فشار هوا در یک محفظه انجام می شود. آسانسور بر روی این محفظه قرار دارد. آسانسور های پانوراما با استفاده از اختلاف فشار هوا درقسمت بالا و پایین کابین آسانسور حرکت می کنند. در واقع با قوانین فیزیکی و خلا ایجاد شده کابین توسط هوا جابجا می شود.
توربین های خلا کابین آسانسور را به سمت بالا می برند و با خارج شدن تدریجی فشار هوا آسانسور باعث پایین آمدن آسانسور می شود. این آسانسورها به دلیل طراحی کوچک و عدم نیاز به چاله آسانسور برای ساختمان های امروزی مطلوب هستند.
آسانسور بیمارستانی همانطور که از نامش هم پیداست در محیط های بیمارستانی کاربرد دارد و دو نوع مختلف دارد. نوع اول تنها برای جابهجایی کارکنان و افراد طراحی شده و نوع دوم با اندازه بزرگ تر برای جابهجایی بیمار، تخت های بیمارستانی، تجهیزات درمانی و.. تهیه شده که وجود آن ها در هر بیمارستانی ضروریست.
این مدل از انواع آسانسور مطابق نام شان برای مصارف کشاورزی و یا جابهجایی بارهای سنگین مورد استفاده قرار می گیرند که با توجه به کاربرد ویژه شان ظرفیت و قابلیت تحمل وزن بالایی دارند.
یکی دیگر از انواع آسانسورها، آسانسورهای مغناطیسی هستند. ریل ها و تجهیزاتی که به دیواره چاه آسانسور با مغناطیس دائم، متصل هستند، به عنوان استاتور موتور و کابین آسانسور نیز به عنوان روتور عمل می کنند. اتصال جریان برق به استاتور، باعث ایجاد میدان مغناطیسی می شود.
این میدان مغناطیسی در قسمت هایی قطع و با اتصال جریان برق توسط سیم پیچ های استاتور، سیم پیچ های روتور، باردار می شوند، در نتیجه این امر باعث حرکت کابین آسانسور می شود. آسانسورهای مغناطیسی در مقایسه با آسانسورهای معمولی، ایمنی بیشتری دارند و از نظر قیمت نیز، گران می باشند.
و در آخر
امیدواریم از خواندن این مقاله استفاده لازم را کرده باشید.
به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.
مدیریت خدمات و پشتیبانی: 09909660958
واتساپ: 09111400958
اینستاگرام: elevator.opb
حجره اینترنتی: شرکت آسانسور و پله برقی امید پیمای بهروز
ساعت کاری: ۸ا الی ۱۷
آدرس دفتر مرکزی: لاهیجان، خیابان امام خمینی، کوچه نجفی
آدرس دفتر فروش و خدمات: لاهیجان، خیابان انقلاب، ساختمان الماس، طبقه پنجم واحد ۷۰۴
به مدیریت: علی قاسمی معبود
ارسال ایمیل برای ما
پیام خود را ارسال بفرمایید
مشاور فنی و فروش:
زمان پشتیبانی 9 تا 18 است
کارشناس فروش و مشاوره
زمان پشتیبانی 9 تا 18 است